svart Ford pickup

AMERIKANSK PICKUP

Amerikansk pickup – kjøretøyet best kjent for å være robust, tøff og med – nesten – uendelige bruksområder.

Bilen som frakter deg og følget ditt trygt dit du skal.

Disse biltypene blir stadig mer luksuriøse, og bilmerker som Chevrolet, Ford, Dodge og Ram kommer stadig med innovative, mer moderne løsninger på den klassiske amerikanske pickuptrucken.

Biler til salgs

Finner du ikke den rette bilen? Vi kan også importere bilen du letter etter gjennom vårt nettverk.

Amerikansk pickup – alt fra arbeidsjern til turkamerat

De masseproduserte pickupenes historie starter allerede på 1920-tallet i USA. De amerikanske bilene var massive, store og tunge, og bruksområdet var mest til industrien eller til gårdsbruk. 

Ordet “Pickup” stammer fra det engelske ordet “å plukke opp” – på grunn av pickupenes store lastemuligheter. En klassisk amerikansk pickup kjennetegnes et robust ytre design, et stort og romslig lasteplan, og at de stort sett har firehjulsdrift.

I dag er pickupene designet og skreddersydd for å kjøre og laste stor og tung last, men de har også godt egnede egenskaper som passer godt under vanskelige og utfordrende kjøreforhold.

Utforsk spennende bilmerker

Vi fører kjente merkevarer innen amerikanske pickuper. Det inkluderer blant annet spennende og røffe merker som Chevrolet, GMC, Dodge, RAM og Ford.

Les mer om de mest populære merkene:

Ford pickup - beist av en bil

Pickupene fra Ford, som Ford F-150 og Ford Ranger Raptor, er kjent for å ha tøft design og være noen beist av noen biler. Fra Ford får du pickuper som er skapt for å yte maksimalt under ekstreme forhold.

Oppdag Chevrolet pickup

Vi fører også mange kjente amerikansk pickup av typen Chevrolet Silverado, Chevrolet Silverado ZR2 og Chevrolet Trail Boss. Dette er populære pickuper som skiller seg ut fra resten.

Dodge, Ram og Dodge Ram

Opprinnelig var Ram et modellnavn på pickuper som ble produsert av Dodge. Navnet ble for første gang brukt i 1981. Ram som eget pickup-merke ble etablert i 2009, da Ram ble skilt ut fra Dodge som et eget merke. Vi fører kjente merker fra Dodge, Ram, og Dodge Ram som Dodge Ram TRX.

Hvilken amerikansk pickup skal jeg velge?

Om du har problemer med å bestemme deg for hva slags pickup du bør gå for, kan du ta kontakt med oss slik at vi kan gi deg råd og veiledning.

Biler til salgs

FINNER DU IKKE DEN RETTE BILEN?
Vi kan importere bilen du leter etter gjennom vårt nettverk.