Lysholm Bil AS

Salg av bil, styling og foliering

Gi bilen din et langvarig løft med profesjonelle tjenester fra Lysholm Bil. Vi leverer bilpleie, foliering og styling. Dersom du har kjøpt bil hos oss tilbyr vi deg også tuning og montering av solfilm. Kontakt oss for nærmere informasjon om våre tjenester og få et godt pristilbud!

Bilpleie

Har du kjøpt bil hos oss? Da kan vi tilby deg bilpleie og vedlikehold av din bil. Hos Lysholm Bil blir både du og bilen tatt godt vare på! Ta turen innom våre kontorer i Osloveien eller kontakt oss for bestilling av time. Vi gir bilen din et langvarig løft både innvendig og utvendig med produkter av høy kvalitet fra kjente leverandører.

Polering og vask

Fra: kr. 2990,-

Innvendig vask

Utvendig vask

Polering

Tillegg

Fra: kr. 990,-

Lakkfornyelse

Tillegg

Fra: kr. 990,-

Seterens

Tillegg

Fra: kr. 1990,-

Rubbing

Solfilm

Vi utfører montering av solfilm på biler solgt hos Lysholm Bil. Få en tryggere og penere bil med solfilm lagt av erfaren montør. Solfilmen kommer i forskjellige varianter og tetthet. Enten du ønsker å redusere varme, UV-stråling eller temperatur i bilen. Lysholm Bil benytter seg kun av erfarne samarbeidspartnere innen ruteskift og solfilm til din bil. Kontakt oss for mer informasjon og motta et godt tilbud!

Dårlig tid? Vår montør har ofte mulighet til å montere solfilm samme dag.

Chipping og tuning

Vi har gode samarbeidspartnere og avtaler innen chipping og tuning av biler kjøpt hos oss. Få en trygg og fagmessig utført økning av effekten på din bil. Tilgjengelig for alle diesel- og bensinbiler, samt traktor lastebiler. Ønsker du mer informasjon om chipping / tuning? Send oss en henvendelse eller bestill time.

Foliering og styling

Forny bilens utseende med noen enkle grep! Med foliering får du «ny» bil for en rimelig penge. Det er mange fordeler med foliert bil. Samtidig som du fornyer bilens utseende beskytter du også bilens lakk mot steinsprut, falming, rustangrep og lignende. Har du kjøpt firmabil hos oss og ønsker bildekor? Vi har dyktige samarbeidspartnere innen både hel- og delfolering av bil. Vi fører et bredt utvalg deler til styling av bil, og har et stort kontaktnettverk med gode avtaler som gjør at vi har muligheten til å skaffe akkurat de delene du er på leting etter. Hos Lysholm Bil får du en trygg og smidig handel med bilen tilrettelagt slik du vil ha den.